Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba, aki lány. Elmondjam neki? Így lehet tönkremenne a barátságunk, vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak. Ha el mondom, lehet nem leszünk barátok többé, de ha meg nem, akkor azok maradunk, max. én gyötrődöm kicsit rajta2016. márc. 21. 21:57
11/13 anonim válasza:
Ne haragudjatok meg de én most az ellenkezőjét fogom mondani: szerintem ne mond meg neki. Mert egyikünk se tud az ő fejével gondolkodni. Te ki tudsz szeretni belőle, de a barátságotokat nem biztos hogy visszatudod szerezni ha elmondod neki. Mehetsz biztosra ami fáj egy jó ideig de kockáztathatsz is ami lehet jó lesz de lehet rosszabb.
12/13 anonim válasza:
Szia Kérdező!
Végül mi lett? Erőt vettél magadon, és elmondtad?
Hogy reagált? Összejöttetek?
Köszi szépen!
13/13 anonim válasza:
Mond meg neki,ha nemet mond akkor mond neki azt h felelsz v merszeztetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!