Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a egy lány barátomba, a legjobb lány barátomba, nem tudom, hogy hogyan hódítsam meg alapvető dolgokkal?
Nem csak telón kezdjetek el beszélni találkozgasatok és finoman közelíts felé. Ht ha megtörik a jég :)
15/L
Hasonló helyzet van nálam is,csak itt én vagyok a lány. :D
Mivel jóba vagytok,így a legegyszerűbb,ha elmondod neki.Vagy ha nem is egyből,de elkezdhetsz utalni rá,megérinteni sokszor,miközben beszélgettek,mélyen a szemébe nézni,folyton rámosolyogni,érdeklődj felőle és bókolgass neki.Valószínű lefog neki esni a szitu,ha jól csinálod.Ezek után már csak el kell hívnod beszélgetni,vagy menjetek el sétálni,vagy üljetek be valahova,és mondd el neki,hogy te már nem csak barátságot érzel iránta.Ha esetleg ő csak barátként tekint rád,nehogy emiatt megszakadjon a barátságotok,ezek után is ugyanúgy jóba maradhattok. :)
De akkor hogy lehet az egyik legjobb barátod,ha élőben nem is beszélgettek? :O Egy suliba jártok?Mert ha nem,az más kicsit...
Tényleg nincs egy adott téma,amiről muszáj beszélnetek...csak lazán és kedvesen.Legyél udvarias,és nyitott felé,ne feszengj,kérdezz sokat tőle,akard megismerni,de ne csak végig ő beszéljen,hanem mesélj te is magadról.Azért annyira nem olyan nehéz,ha jóba vagytok :D
Sok sikert!! :) Majd írd meg mi történt. :D
És köszi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!