Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Playstation, wii, xbox? Mik...

Playstation, wii, xbox? Mik az alapvető különbségek? Melyiket mire a legjobb használni?

Figyelt kérdés

2012. nov. 25. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom Playstation 3-ra,és X-box 360-ra gondoltál. :)

Akkor mondom:

Grafika terén mind három játékkonzol nagyon jó,de a ps3,és a 360 valamivel jobb,de nem eget verően!

Ps3mX-box 360 inkább hardcore játékosoknak való(ezen van több lövöldözős,akciós játék...persze Wii-re is vannak,és fordítva is!)

Játékélmény szempontjából szerintem a legjobb a Wii!

A Wii a legszórakoztatóbb játékkonzol!

A Ps3 viszont a legerősebb hardverileg: blu ray,3D stb...!

Hardverileg:

1:PS3.2: 360. 3:Wii. (szerintem..)

Én Wii-t vettem,mert sz@rok arra,hogy egy kicsit gyengébb a grafikája... :) :) Ha van kérdésed, kérdezz nyugodtan!

2012. nov. 25. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
A Wii-t kb 10 perc után meguntam, és ez 2 éve volt. Most is kölcsönbe van vagy 20 játékkal és kb 1 nap alatt meguntam az egészet. Lehet én vagyok már öreg (26 éves). de maradok a PS3, vagy Xbox360-nál. De ez az én véleményem.
2012. nov. 25. 23:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Én 22 éves vagyok,és imádom a Wii-t!

Nem vagyok játék őrült,de egy valami tény:

A fiatalság túlnyomó többsége inkább idétlen lövöldözős játékokkal játszik(lásd CoD),és nem tudják értékelni a régebbi jó játékokat,pl: Super Mario....Na ezért veszi a 10-es 20-as generáció a Ps3-at és a 360-at,mert a fiataloknak kell az erőszak...Nekik COD,KILLNZONE,GOD OF WAR,Assasin létezik csak...Persze vannak kivételek,de ez az igazság!

2012. nov. 26. 11:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Na 2-ik vagyok! :D Mário jó game és a Zelda sorozatot pl imádom. Nézd meg a játékínálatot, és próbáld ki a gépeket, majd dönts.
2012. nov. 26. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!