Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem valakibe megmondjam neki?
Hány éves vagy?
A másik srác is homoszexuális?
H
Azt mondta, hogy ő IS homoszexuális, tehát rólad tudja ugyanezt? (Legalábbis nekem ez jött le, bocsi ha rosszul értelmeztem.)
Mert, ha igen és elfogad, ráadásul ő is mondott valaha ilyesmit, akkor szerintem nem olyan szörnyű a helyzet, mint ahogy látod. :)
Mármint, szerintem egy fiú nem nagyon viccel azzal, hogy a fiúkat szereti (kivéve, ha nagyon gyökér és így akar megszívatni, de ha a barátod, akkor gondolom nem erről van szó).
Szerintem mindenképpen érdemes úgymond "jeleket" küldeni felé. Mármint ne túl nyomulósan, hanem óvatosan, de egyértelműen közeledj felé, és olvasd a reakcióit.
Könnyen lehet, hogy ez a lány dolog, csak amolyan terelés a témáról, legalábbis nekem úgy tűnt, elég titokzatosan vallott színt előtted, amikor rákérdeztél.
Sok sikert! :)
Beszelj neki nyiltan arrol hogy a fiukhoz (is?) vonzodsz es fogyeld a reakcioit. Ha latod hogy nem zavarja esetleg orul neki akkor szep ovatosan mond el neki hogy neked o bejon vagy tetszik. De tenyleg ovatosan nehogy pofara ess. Mert akkor akar ezzel az infoval vissza is elhet:(
Egyebkent nagyon szurkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!