Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha beleszerettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha beleszerettem egy 35éves nős férfiba? 16L

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nalam az lenne a gond hogy megismertem egy ferfit. Vagyis igazabol csak buszon ismertem meg. És teljesen bele szerettem egy fel ev alatt. Sokat beszelgettunk. Csak egy itt a probléma. Ő nős ember és még ráadásul a korkülönbség is nagy. Szerintem o nem tudja hogy nekem bejon. Mit tegyek?

2018. máj. 1. 09:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
5os. Azthiszem igazad van...Csak annyi a baj hogy nem megy. Lehetetlen elkerulnom. Szinte lehetetlen. Es az a baj barmennyire is akarom nem megy.Nem birom ki hogy ne lassam. Es igen a legnagyobb baj hogy nos:/
2018. máj. 10. 20:16
 12/22 A kérdező kommentje:
7es. Szerintem erre nincs szukseg. Ez egyetlen eset egyebkent nem erre a korosztalyra bukom. Szoval arra semmi szukseg. Egyebkent is ha valakinek az van maris menjen pszichologushoz?
2018. máj. 10. 20:17
 13/22 anonim ***** válasza:
56%
Igen, akinek az van az menjen pszichológushoz, mert az nem egészséges. Ugyanis az nem igazi "párkapcsolati" vonzódás, hanem az illető szimplán apapótlékot keres, mert a saját apjától nem kapott gyermekkorában kellő szeretetet. Olvass utána, ez kezelést kíván és gyógyítható. 7-es voltam
2018. máj. 11. 18:43
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

Egyszer kíváncsiságból utánanéztem és azt találtam, hogy az "apakomplexus" szó a pszichológiai szakirodalomban NEM fordul elő.

Azaz ilyen jelenség a pszichológia tudománya szerint nem létezik.

És ha létezne is, miért kéne "kezelni"?

Teljesen normális, hogy egy 16 éves lány vagy fiú egyszercsak beleszeret egy "nem neki való" emberbe, legyen az egy énekes(nő), sportoló vagy egy jóképű férfi, vagy egy vonzó nő a buszról.

Mit kéne tenned? Semmit. El fog múlni - de tényleg. A tiniszerelmek lángolnak, de könnyen kialszanak.

Lehet, hogy tudja, hogy bejössz neki és még jól is esik egy tinilány rajongása. De ha okosak vagytok, akkor megmarad ennyinek a beleszeretésed.

2018. máj. 11. 20:35
 15/22 A kérdező kommentje:
Abszolut egyetertek a 14es kommentelovel. Emiatt egyaltalan nem kene pszichologushoz fordulni. Foleg nem mivel mar emlitettem a korombeliek erdekelnek ez a ferfi csak egy egyszeru kiveteles eset.
2018. máj. 11. 21:40
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

Azért kell az ilyeneket kezelni, mert nem normális. Nem a kérdező egyszeri esete a nem normális,hanem az,hogyha valaki direkt az ilyen idős férfiakat keresi és kapcsoaltot létesít velük. Ennek valami kirívó ok áll a hátterében, amit kezelni kell (még akkor is, ha az apakomplexus nem létezik,mint "hivatalos" kifejezés),mert az ilyenekből kitartott ribantsz lesz, akit az összes idősebb pasi fel fog húzni..magára. Nem, még mindig nem a kérdezőről van szó,hanem , már az előbb leírtam. Nem kell elmenni emelett a probléma mellett.

Kérdező, a kérdésed másfél hetes. Tettél már azóta valamit a dolog ellen, vagy csak ülsz és reménykedsz?

2018. máj. 12. 11:50
 17/22 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Előző!

Hogyan tudnád megfogalmazni, mi benne a nem normális? Miért kellene kezelni azt, aki az idősebbekhez vonzódik? Ma egyébként biztosan kisebb a párok közi életkorkülönbségek átlaga, mint 100 éve.

Miért, aki a saját korbeliekhez vonzódik, azt "nem húzza fel magára az összes"?

Egyébként ez az érved szerintem erősen sántít, valószínűleg tartom (bár erre nyilván nincs statisztika), hogy az a lány, aki 15 évvel idősebbekhez vonzódik, kevesebb szexuális partnere lesz egymás után, mint azok átlagának, aki a saját korosztályához.

2018. máj. 12. 12:20
 18/22 anonim ***** válasza:
52%

#17: Te normálisnak tartod,hogy tini kislányok a 30-as 40-es pasikkal vannak együtt? Nem a vonzalomról beszélek, hanem pár-vagy szexkapcsolatról. A vonzalmat nem mi határozzuk meg.

Én azzal nem értek egyet,ha valaki tudja,hogy gond van (mint a kérdező), és csak ül a babérjain és sír,hogy beleszeretett, de kva nehéz neki nem találkozni vele, ezért tovább szivatja magát, és 0 elhatározás meg motiváció van benne az iránt,hogy tegyen valamit a dolog ellen. Adtak neki normális tippeket is, mert nincs mit tenni, kerülni kell a pasit, és minden beszélgetési helyzetet ezzel együtt. Mert másképp nem megy. Erre leírja,hogyn em bírja ki, hogy ne lássa. AKkor csinálja. Minket itt nem érdekel,hogy teszi magát tönkre érzelmileg, mert 16 évesen egy dolgot nem tud elhatározni. Maradjon le élményekről, maradjon le a lehetőségről ,hogy a korosztályával rá találjon egy boldog kapcsolatra, és még sorolhatnám. Helyette szivassa xarrá saját magát ezzel a kilátástalan helyzettel, talán hónapok/évek után majd megtanulja, egy rakás elvesztegetett év után.

2018. máj. 12. 12:36
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kérdés, én normálisnak tartom-e, hanem hogy szerinted, objektíven és indulatmentesen érvelve, megfogalmazva mi a baj ezzel? MIért kell kezelni?

Kezelni kell-e azt,

- aki minden hévégén másik pasival szexel

- aki 14 évesen dohányzik,

- aki egyik bántalmazó kapcsolatból a másikba tántorog

- egyszerre több emberrel létesít szexuális viszonyt

- stb.

2018. máj. 12. 12:44
 20/22 A kérdező kommentje:
16os. Igy igaz nem birom ki. Viszont muszaly lesz. Mert annyi agyam nekem is van hogy nem akarom magam tonkretenni. Szoval kerdesedre valaszolva igen probalom kerulni. Es ezt a tevekenyseget folytatni is fogom. Mellesleg szerintem se kell kezelni az apakomplexust. En ezt szemelyesen olyannak tartom mint a melegseget. Aki ilyen az ilyen es kesz. Hadd tegye azt a negy fal kozott ami jol esik. Es azert mert mas mint a tobbi meg nem kell kezeltetni.
2018. máj. 14. 06:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!