Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönne nektek egy félénk lány?
Figyelt kérdés
Azt kell tudni rólam,hogy eléggé önbizalomhiányos vagyok és emiatt nehezen tudok megnyílni főleg fiúknál.Nem tetszene nektek emiatt a lány vagy éppen emiatt lenne ''nagyobb kihívás'',hogy nyitottabb legyen veletek és felszabadultabb?15/L2018. ápr. 27. 21:17
1/9 anonim válasza:
Személy szerint igen . De igazából ahány ember annyi fajta nézet valakinek a félénkek jönnek be valakinek a megnyílóbak.
2/9 anonim válasza:
Én szeretek küzdeni egy lányért, hogy megnyiljon nekem, szóval igen, bejön. 16/F
3/9 anonim válasza:
Nem szeretem a félénkséget az irányomba. Az aranyos, ha másokkal olyan a lány, de szeretném magam annyira különlegesnek érezni a barátnőm mellett, hogy mellettem teljesen felszabadul.
4/9 anonim válasza:
Nekem nagyon, csak nekem túl fiatal vagy.
5/9 anonim válasza:
Ha nem túlságosan zárkózott és látszik rajta hogy próbál több önbizalmat szerezni úgy igen
17/f
6/9 anonim válasza:
Ha látnám, hogy szimpatikus vagyok neki, és idővel érezném rajta, hogy nekem meg tud nyílni, akkor nem okozna ez problémát.
7/9 anonim válasza:
Téged meg érdekelne egy olyan srác, aki 27 éves, de még soha se vallott szerelmet, soha se volt szerelmi élete? Részben az ok éppen az, hogy eléggé félénk vagyok, és ha lehetséges a visszautasítást inkább elkerülném.
8/9 anonim válasza:
egy bizonyos szempontból bejön,viszont van hátránya,ha annyira félénk akkor nehéz a kezdet..csiszolatlan gyémánt.
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon bejonne.Nekem kene kuzdeni erte,segithetnek rajta,sot meg megtisztelve ereznem magam ha megnyilna nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!