Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek bejönne egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Külsőre 163 cm, 55 kg félhosszú festett fekete haj (de ápolt és szép) szemüveges. Ad a kinezetére, csinosan öltözködik, általában tornacipőt visel. Sportos alakja van. Minimálisan, de sminkeli magát. Szép, csinos arca van.

Belső: nagyon kedves, aranyos lány, segítőkész is egyben. Nagyon szeret sütni, főzni. A párkapcsolatokban odaadó, megpróbál mindig a fiú kedvében járni. Imád a pici gyerekekkel játszani, így egy kicsit ő maga is gyerekes. Ha olyan téma van akkor igazán komoly is tud lenni. Általában szerény és visszafogott, de ha kell ki tud állni magáért. Kedvence a rock, de minden fajta zenét meghallgat. Nagyon maximalista, mindenben a legjobb ra törekszik. Mindig eléri a kitűzött célt. Emellett vannak rossz tulajdonságai is: mint említettem fent kicsit gyerekes, néha elég makacs tud lenni. Sokszor csak a saját feje után megy (de ha hibázik, akkor tanul belőle). Néha viszonylag gyorsan mérges lesz, de amilyen gyorsan lesz az olyan gyorsan le is nyugszik és bocsánatot kér.

Nos fiúk, nektek bejönne egy ilyen lány?

2017. febr. 20. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A kinézetét kívül kb én is el,én vagyok! :D

Nekem bejönnenek az ilyen lányok ha fiú lennék :3

2017. febr. 20. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
*a kinézetén kívül kb
2017. febr. 20. 17:40
 3/6 anonim válasza:
Ha csak a leírtakat kell figyelni úgy igen 😂
2017. febr. 20. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Igaz barna haj rajongó vagyok, de azt leszámítva nagyon is!

16F

2017. febr. 20. 18:42
 5/6 anonim válasza:
attol függ külsőre megy? Mert akkor igen ha nem arra :D
2017. febr. 22. 21:26
 6/6 A kérdező kommentje:
Együttesen számít a külső és a belső is:)
2017. febr. 22. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!