Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek egy 14 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 14 éves fiúnak bejönne egy ilyen lány?

Figyelt kérdés
- 2 évvel fiatalabb, kb. 170cm, barna haj, zöld szem, eléggé vicces, de érett is, a magyaron kívül még 2 nyelvet beszél, éss. körülbelül ennyi :D
2015. okt. 23. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem csak jo tulajdonsagod van.:D
2015. okt. 23. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Érett? Nem hiszem. Ha csak nem 24-25 éves. Egyébként mi van a negatívumokkal?
2015. okt. 23. 17:37
 3/8 anonim válasza:
Én is 14 éves fiú vagyok és nekem inkább az idősebb lányok jönnek be. Az sem előny hogy 12 évesen már 170 centi, ez egy lánynak már túl magas és engem nem igen érdekel hogy hány nyelven beszél. A pozitív tulajdonságok hogy érett és vicces... Az meg hogy zöld szemű és barna hajú még nem jelenti hogy szép is, tehát azt sajna nem tudom megmondani. Remélem tudtam segíteni :)
2015. okt. 23. 17:38
 4/8 A kérdező kommentje:
#3as: Nem tehetek róla, hogy ilyen magas vagyok:D de Köszönöm a válaszod:)
2015. okt. 23. 17:45
 5/8 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Egy 12 éves eleve nem lehet érett.Ja,és tényleg, hol vannak a negatìvumok?Egyet màr tudok is mondani:el vagy szàllva magadtòl.Ilyen kérdést hogy lehet feltenni?Mindegy,hàny éves a fiù,ha Neki az alacsony szőkék tetszenek.Viccesnek viccces vagy.Inkàbb röhejes.
2015. okt. 23. 17:47
 6/8 A kérdező kommentje:
istenem:D az érettet nem úgy értettem, hanem úgy, hogy a korosztályomban.. De igazad van, biztos elvagyok szállva magamtól:D
2015. okt. 23. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Kicsit tényleg el vagy. Nem baj, az lenne baj, ha nem lennél, az önbizalomhiánynál rosszabb nincs. :)
2015. okt. 23. 17:57
 8/8 anonim válasza:
Nekem igen, mivel én is elég magas vagyok ezért nem nagyon kedvelem az alacsony lányokat+ a barna haj a zsánerem :D 14/F
2015. okt. 25. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!