Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Nektek bejönne egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Szőke haj(nem festett), szemüveges vagyok, lányosan öltözök néha sportosan. Hát az alkatom: nem csontkollekció, vagyis aht szokták mondani hogy csinos vagyok de nincs olyan lapos hasam mint amiett szeretnék.2015. okt. 15. 16:54
1/5 anonim válasza:
Ebből nem nagyon lehet véleményt írni.Nem tudnál képet mellékelni?
2/5 anonim válasza:
mutass képet és megmondom, hogy nekem bejön e.
a leírás alapján mondhatni, hogy igen, de sokat számít az arc meg a testalkat...
na meg ugye a belső amiről nem tudunk sokat...
3/5 A kérdező kommentje:
Belső: kedves, vicces, szorgalmas, okos, segítőkész,
ezeket szokták mondani rólam
2015. okt. 15. 17:35
4/5 anonim válasza:
nyilván ezek jó tulajdonságok, tehát egy normális átlag ember ezeket értékeli, ezeetben így látatlanba azt mondanám, hogy klassz csaj lehetsz
de továbbra is kérdéses, hogy valójában mennyire vagy "szép" (nem láttunk)
Ha azt mondom, hogy rövid szőke hajam van, kék szemem, 186cm magas, nem vagyok kövér, de a szél sem fúj el, általában farmerban meg sima pulcsiba vagy vicces pólókba, néha meg sportos ruházatban járok.
szimpi leszek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!