Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönne nektek egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már millióan tették fel ezt a kérdést, de én is kíváncsi lennék. Azt is tudom, hogy így néhány tulajdonság alapján nem igazán lehet megállapítani...
Külső tulajdonságok: Sötétbarna, hosszú haj, sötétbarna (közel fekete) szem,elég vékony alkat, 49 kg, 172 cm.
Belső tulajdonságok: néha lusta, kicsit féltékeny típus, okos, türelmes, segítőkész, jószívű, társaságkedvelő, vicces, szeret sportolni, illetve mindene a tánc...
2015. júl. 26. 21:44
1/18 A kérdező kommentje:
Kihagytam, hogy 13 éves :D
2015. júl. 26. 21:45
2/18 anonim válasza:
Tokeletes, csak a suly a magassaghoz kepest szerintem keves. Nem art az a kis plussz :)
16/f
3/18 A kérdező kommentje:
Mások is mondták már, de én nem akarok hízni :D Külsőleg nem látszik annyira, szóval... :D
2015. júl. 26. 21:49
4/18 anonim válasza:
Ezekben nincs semmi elrettentő, szóval meglehet :)
5/18 anonim válasza:
Semmi különleges..
Minden 2. lány ilyen..
6/18 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy néhány tulajdonság alapján nem tudsz megítélni... Privát képet esetleg akarsz?! xd
2015. júl. 26. 21:55
8/18 anonim válasza:
Küldhetsz nekem is és megmondom ^^
9/18 anonim válasza:
Ennyi erővel nekem is jöhet az a kép. :P
10/18 anonim válasza:
A francba! De megörültem neked! :D
Aztán írtad, hogy 13 vagy... :(
Sajnos én már egy vénasszony vagyok hozzád képest.
De nagyon tetszenél, ha idősebb lennél a leírtak alapján.
17\l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!