Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönne nektek egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már millióan tették fel ezt a kérdést, de én is kíváncsi lennék. Azt is tudom, hogy így néhány tulajdonság alapján nem igazán lehet megállapítani...
Külső tulajdonságok: Sötétbarna, hosszú haj, sötétbarna (közel fekete) szem,elég vékony alkat, 49 kg, 172 cm.
Belső tulajdonságok: néha lusta, kicsit féltékeny típus, okos, türelmes, segítőkész, jószívű, társaságkedvelő, vicces, szeret sportolni, illetve mindene a tánc...
2015. júl. 26. 21:44
11/18 Zedricht válasza:
Eloszor olvadtam aztan meglattam, hogy 13 eves vagy:s
De nem olyan nagya korkulonbseg, ha erett vagy nalam "jatszik".
Kep?:)
12/18 anonim válasza:
15 éves fiú vagyok küldhetsz nekem is képet :)
13/18 anonim válasza:
bejönnél, leszámítva a korodat
14/18 anonim válasza:
Küldj képet privátban és akkor inkább tudok válaszolni. 😉
15/f
16/18 anonim válasza:
Jesszusom, ennyien nyáladzotok egy kislányra? o.O (már bocsi)
18/18 HorusS válasza:
Nekem is kuldhetsz kepet ha gondolod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!