Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek elijesztettem ezzel a srácot, vagy ez inkább imponálna nektek (ha bejönne a lány)?
Sziasztok,
Ma bénáztam egy sort a boltban, és egy srác, aki iszonyat bejön, felsegített. Én pedig mosolyogva közöltem vele, hogy "Igazán gyönyörű vagy", de utána hívta a pénztáros segíteni (szerintem a rokona lehet, talán az anyukája) és nem futottunk már össze aztán.
Fogalmam sincs, ezzel elijesztettem, vagy inkább pont, hogy adtam neki egy kezdő lökést.
Mikor a boltban voltam, láttam, hogy figyel, ezért gondolom, hogy talán bejövök neki.
Sajnos nagyon közvetlen vagyok, és ami a szívemen, az a számon.
Tudom, csak tartok attól, hogy esetleg nem jön be neki, hogy én léptem elsőnek. Bár, ha a felsegítést vesszük, akkor ő.
És igen, nem egy "De dögös vagy"-ot akartam odabökni, mert ő nem dögös, ő egyenesen gyönyörű. Szeplős bőr, félhosszú vörös haj.. Bocsánat, még elkezdenék itt ömlengeni.
Én ezek után - persze ha nem vagyok másba szerelmes, és legaláb kicsit szimpi a lány - akkor tutira odáig lennék érte. :) Ez annyira aranyos volt. ^^
Tudom, sokan szeretnek maszkok mögé bújni, de egy valamire való srác értékeli a közvetlenséget. Bár több ilyen lány lenne. ^^
"Igazán gyönyörű vagy" ???
HÁT TE MEG EGY HÜLYE VAGY!
ÉS NEM NŐ!
Kedves négyes, valóban nem vagyok még nő, csupán egy tizenhét éves lány. :)
Reggel találkoztam vele a boltban, beszéltünk, meg tudtam a nevét, stb. Elhívott a közeli cukrászdába is, természetesen igent mondtam. Délután találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!