Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Szerintetek elijesztette...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek elijesztettem ezzel a srácot, vagy ez inkább imponálna nektek (ha bejönne a lány)?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Ma bénáztam egy sort a boltban, és egy srác, aki iszonyat bejön, felsegített. Én pedig mosolyogva közöltem vele, hogy "Igazán gyönyörű vagy", de utána hívta a pénztáros segíteni (szerintem a rokona lehet, talán az anyukája) és nem futottunk már össze aztán.

Fogalmam sincs, ezzel elijesztettem, vagy inkább pont, hogy adtam neki egy kezdő lökést.

Mikor a boltban voltam, láttam, hogy figyel, ezért gondolom, hogy talán bejövök neki.

Sajnos nagyon közvetlen vagyok, és ami a szívemen, az a számon.

2017. jan. 14. 02:31
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Ha egy fiú ettől összeszarja magát, akkor nem is fiú. Szerintem egy férfi megtiszteltetésnek érezheti, ha azt mondják neki,hogy gyönyörű. És nem csak azt, hogy de jó pasi vagy egyéb szexuális töltetű dolgok. Bár lehet, hogy én vagyok túl maradi.
2017. jan. 14. 02:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Tudom, csak tartok attól, hogy esetleg nem jön be neki, hogy én léptem elsőnek. Bár, ha a felsegítést vesszük, akkor ő.

És igen, nem egy "De dögös vagy"-ot akartam odabökni, mert ő nem dögös, ő egyenesen gyönyörű. Szeplős bőr, félhosszú vörös haj.. Bocsánat, még elkezdenék itt ömlengeni.

2017. jan. 14. 02:58
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Én ezek után - persze ha nem vagyok másba szerelmes, és legaláb kicsit szimpi a lány - akkor tutira odáig lennék érte. :) Ez annyira aranyos volt. ^^

Tudom, sokan szeretnek maszkok mögé bújni, de egy valamire való srác értékeli a közvetlenséget. Bár több ilyen lány lenne. ^^

2017. jan. 14. 03:15
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

"Igazán gyönyörű vagy" ???

HÁT TE MEG EGY HÜLYE VAGY!

ÉS NEM NŐ!

2017. jan. 14. 06:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is aranyos, ha nem vonzódnék akkor is egy jót mosolyognék rajta, ha meg megvan a vonzódás akkor akár el is hívnálak valahova.
2017. jan. 14. 06:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves négyes, valóban nem vagyok még nő, csupán egy tizenhét éves lány. :)

Reggel találkoztam vele a boltban, beszéltünk, meg tudtam a nevét, stb. Elhívott a közeli cukrászdába is, természetesen igent mondtam. Délután találkozunk.

2017. jan. 14. 11:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok sikert nektek, nagyon aranyos a sztori! :)
2017. jan. 14. 12:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egyenlőre jól alakulnak a dolgok. :)
2017. jan. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!