Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok.Van egy fiú 13 éves egy osztályba járunk nemrég jött hozzánk és azt hiszem szerelmes vagyok belé....ő elég menő és nem igazán szoktunk beszélgetni (egyáltalán nem) és valahogy elakarom felejteni hogy ne szeressem és azt is tudom hogy semmi esélyem nála tehát ha tudnátok ötleteket írni hogy hogyan felejtsem el akkor létszi írjátok meg...

2018. ápr. 16. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:

-ne foglalkozz vele

-ne gondolj rá

-gondolj arra, h olyan hülyeség 13 évesen ,,szerelmesnek lenni"

-töröld az ismerettségeid közül a közösségi oldalon

2018. ápr. 16. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Két okból kizárt dolog hogy te igazából szerelmes vagy:

1: ahoz az érzéshez, amit mi szerelemként definiálunk, nem csak fejben kell még érned, de ismerned is kell azt az embert akibe kijelented, hogy szerelmes vagy.

2:a menő szó, tipikusan arra utal hogy nem ismered isten igazán, csak felszínesen.

És mivel ez nem szerelem, csak tetszés (és légyszíves legközelebb használd ezt a szót, ha egyszer így van) hamar elfelejted. Nem sokára jön egy karizmatikusabb kiskamasz aki jobban magával ragad, és ő fog tetszeni. És ezzel nincs semmi baj :) ez egy ilyen korszak, úgyhogy kitartást csajszi :)

2018. ápr. 18. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!