Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl reagálom? Mit kéne tennem?
sziasztok!
elmesélem mi történt csütökön szóval van egy fiú szerintem bejövök mert folyamatosan bámul és kihallgatja a beszélgetésemet a lányokkal már nagyon idegesít próbáltam figyelmen kívül hagyni. A barátnőim akikkel eddig jól elvoltam szünetekben most lejárattak majdnem az egész osztály elött .Szóval hosszú szünet volt és a a táncról beszélgettek ami jövőre lesz (mi sulinkban az a szokás hogy 8 évvégén is táncolunk)és mondták hogy én majd biztos azzal a fiúval fogok táncolni és ott elkezdték magyarázni hogy már biztos együtt vagyunk meg ilyeneket az egyik barátnőm szólt annak a fiúnak hogy hív a csajod én beakartam fogni a száját de nem tudom vagy ő rántotta el a fejét vagy én nyomtam bele az üvegbe csak koppant egy kicsit nem lett senkinek és semminek baja bocsánatot is kértem hogy csak véletlen volt és csak száját akartam befogni.közben odaért a fiú és a barátnőm megkérdezte tőle hogy ő melyik verziót ismeri azt hogy a méhecske rászáll a bibére vagy azt hogy a gólya hozza és hogy elkellene nekem magyarázni mert akkor élesben nem fog menni.Lehet hogy túl reagáltam de én nem akarok vele csinálni semmit és nem kell elmagyarázni semmit most a fiú azt hiszi hogy nekem is tetszik ő. ez történz ugye csütörtökön és pénteken jó nagy ívben elkerültem őket és a más lányokkal beszélgettem szünetekben és odajött egy másik barátnőm hogy kicsit sem feltűnő hogy kerülöm őket. Most mit kellene tennem? olyat kérlek ne írjatok hogy mondjam meg a fiúnak hogy nem tetszik mert azt nem merném mert nagyon félénk vagyok. előre is köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!