Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl? Vagy mit kéne tennem? Hagyjam szó nélkül?
Barátom van 1 éve. Nagyon jó a kapcsolatunk, nagyon szeretem. Tegnap elmentünk névnapokat ünnepelni, de én hamar haza is jöttem. Barátomék ott maradtak még, bulizgattak, iszogattak. Barátom legjobb barátjának akart csajt szerezni, mert kicsit rossz hangulata volt, ki volt akadva. Viszont ezt úgy tette, hogy rányomult lányokra, majd "továbbpasszolta".
Mikor hazaért egyből írt, hogy beszélnünk kell, de majd személyesen és nem is tudtam belőle kihúzni, de barátnőm, aki szintén ott maradt elmondta ezt nekem, mondta, hogy lepattintotta a csajokat, akik rányomultak, de volt, hogy egy lány elhúzta táncolni, ekkor barátnőm lépett közbe.
Persze mi erről beszéltünk valamilyen szinten buli előtt és mondtam, hogy nekem ez rosszul esne, mégis megtette. Tisztában vagyok vele, hogy a barátja félénk, meg önbizalom hiányos és nem mer kezdeményezni, de több mint valószínű, hogy a barátomat is nagyon rosszul érintette volna, ha én teszek ilyet. Nem tudom mit kéne tennem. Hagyjam ezt szó nélkül? Mert tudom, hogy szeret, de engem eszméletlenül bánt, hogy azt az embert, akit én szeretek, akibe szerelmes vagyok más lányok taperolják.
Elvileg barátommal ma reggel fogok beszélni.
Szerintem tisztázd vele, hogy szerinted mit szabad és mit nem egy kapcsolatban. Mi zavar téged és mi nem. Mond meg neki, hogy nagyon rosszul eset neked ez és mit szólna fordított esetben ha te csináltál volna ilyet. Gondolod neki sem esne jól. Fel kellene nőni. Mond meg neki határozottan, hogy ezt legközelebb nem fogok tolerálni. Elmondtad neki a játékszabályokat. Ha be tudja tartani akkor jó. Ha nem akkor bye bye!
30F
"egy lány elhúzta táncolni, ekkor barátnőm
lépett közbe."
ez vmi vicc?
eleg szanalmasan viselkedtek bnoddel, mert gondolom te is igy tettel volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!