Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem a páromnak többet jelent a számítógépe meg a játékai mint én túl reagálom? . Bővebben lent
Felejtsd el és nem reagáltad túl szerintem. Akkor játsszon a gépével, téged meg felejtsen el.
U.I.: Ne legyél házisárkány.
Az még elfogadható, hogy épp nem ér rá telefonálni, a legtöbb ilyen játékot nem lehet megszakítani, főleg, ha csoportosan játszik. Viszont az a tény, hogy távkapcsolatotok van, ritkán találkoztok, de még így is inkább gépezik, mint hogy veled legyen, nagyon erős bizonyítéka annak, hogy a játékfüggősége sokkal fontosabb nálad.
Az én párom is sokat játszik, de SOHA nem játszik, amikor vele vagyok. Pedig mi még csak nem is élünk távkapcsolatban, heti többször találkozunk, még sem fordult elő soha ilyen. Na jó, kivéve egyszer, amikor megmutatta nekem a játékokat, amikkel játszik, és elmagyarázta, hogyan működnek, miről szólnak. De ez két év alatt EGYETLEN alkalom volt. Ha ott vagyok nála, nyilván én vagyok a legfontosabb. Nálatok valami nagy gáz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!