Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek abban, hogy valakik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy valakik egymásba szeretnek anélkül hogy találkoztak volna egymással előtte?

Figyelt kérdés
hogy például neten megismerkednek, telefonon beszélnek meg stb, de nem találkoznak a távolság miatt.
2018. ápr. 16. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem. Sajnálom, de szerintem ugyanis nem tudsz igazán megismerni valakit, amíg nem töltöttél vele valamennyi időt személyesen is. A neten máshogy jön át valaki személyisége, mint élőben. Szóval lehet, hogy úgy érzed, hogy beleszerettél valakibe a neten, de valójában csak abba a képbe szerettél bele, amit az illető mutat magáról (illetve abba, amilyennek látni akarod).
2018. ápr. 16. 13:26
 2/10 anonim válasza:
100%

Nem hiszem mert tudom. Az unokatestvérem lánya így jött össze a párjával, az ország két végéből gyakorlatilag. Kb egy évig nem is találkoztak. Lehet, hogy nem gyakran, vagy lehet hogy mindennapos ma már,nem tudom, de van ilyen.

De hogyan kerültem én ebbe a kategóriába egyáltalán??? :)

2018. ápr. 16. 13:29
 3/10 anonim válasza:
ja, igen, a Facebookon láttam a kérdést, úgy. Csak mert amúgy nem figyelem ezt.
2018. ápr. 16. 13:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Voltam már így és vagyok is. Bár mi aztán találkoztunk, de sokáig nem, és már akkor is szerettem.
2018. ápr. 16. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem, a szerelemhez kellene ismerjék egymás gesztusait szerintem. De lehet a szerelem előfutára helyzet, amiből találkozás után simán lehet szerelem.
2018. ápr. 16. 13:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Jelenleg is egy ilyen “kapcsolatban” vagyok egy sráccal.

Én már beleszerettem, amennyire csak a helyzet engedi.

A telefonban megismeri a szófordulataimat, már tudja hogy jár az agyam :D hallja a nevetésem, tudja ha elmosolyodok... :)

Szóval szerintem így is elég jól meg lehet ismerni a másikat. Persze, élőben több minden kiderül :) én is örülnék ha tudnánk már találkozni, de ez most még nem lehetséges.:/

18L

2018. ápr. 16. 15:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Létrejöhet szeretet de amíg nem látjátok egymást, és nem tudtok érintkezni fizikailag addig nem lesz igazi.
2018. ápr. 16. 15:32
 8/10 anonim ***** válasza:
nem nagyon mert lehet élőbe teljesen máshogy viselkedik
2018. ápr. 16. 19:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat <3
2018. ápr. 16. 20:28
 10/10 Tacskóbaszó válasza:
Amíg nem érzed a a szagát addig nem. Lehet hogy büdös mint egy csöves, hiába kedves a hangja ha hugyszaga van
2018. ápr. 16. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!