Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy sráx de túl...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy sráx de túl rondának érzem magam hozzá?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és bejön egy srác akit nemreg ismertem meg.Most csatlakozott a társaságunkhoz és hát...tök jól öltözködik mrg tök hellyes nekem meg nincsenek normális ruháim csak nagyon kevés.Mikor először találkoztunk pont az rgyik jo stílusos outfittembe voltam.De most azt mondta h nem jon és egy ilyen ocska szart vettem fel(mert nem volt nagyon mas) es végül mégis jött én meg tök szarul éreztem magam.Az első alkalommal tudta a nevem mostmeg nem...Mit tehetnék h jobb ruhaim lrgyenek ugy hogy keves penzbol vagy adjatok atalakitasi tippeket pls
2018. ápr. 9. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Drága! Ha a srác a ruhád alapján ítél meg téged, akkor azzal a sráccal nem kell foglalkozni. Nem a ruha a fontos hanem az ember.
2018. ápr. 9. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, de hogy lehet az, hogy első alkalommal tudta a neved, utána meg nem? Vagy csak félreértettem valamit?
2018. ápr. 9. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen ez nekem sem világos,mert ha én először tudom valaki nevét akkor nem szoktam elfelejteni,ugyhogy ezt kérlek fejtsd ki.

Amúgy meg ha annyira ragaszkodsz a ruhákhoz akkor nem igazán szép meg nem márkás ruhákbol is lehet szép és ízléses outfiteket összehozni. Ha írsz privátba akkor megpróbálok segíteni😊

2018. ápr. 9. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a név elfelejtős cucc nem nagy dolog. Ha nem látja minden nap, és nem beszélgetnek, akkor ki mehet a fejéből a másik neve. Nyílván csak akkor, ha még nem jó barátok.
2018. ápr. 10. 13:32
 5/5 anonim ***** válasza:
hajjál éhen.
2018. ápr. 10. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!