13 éves fiú vagyok. Rondának érzem magam rossz a közérzetem, úgy érzem hogy nem szeret senki. A dolgok kezdenek kicsúszni a kezeim közül. Szerintetek depressziós vagyok?
Figyelt kérdés
2017. nov. 24. 22:48
1/2 anonim válasza:
Kamaszkor nehézségei, szüleid biztosan szeretnek, fordulj hozzájuk bizalommal és szeretettel.
2/2 anonim válasza:
A te korodban a kortàrsak bántásai,csüfolódásai komoly lelki sérüléseket tudnak okozni.Szüleid,nagyszüleid,ha van tesód biztosan szeretnek.Csak sajnos napi 6-8 órában nem velük vagy összezárva,hanem az osztálytársaiddal.
Mi miatt gondolod,hogy ronda vagy?
Valaki beszólt?
A külsőségen kìvül az is fontos te milyen ember vagy.Hiába jókiállású valaki,ha gonosz,mások megalázasa,gúnyolodása okoz neki örömöt stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!