Úgy érzem hogy minden ember hülyének, idegesítőnek tart és ezért inkább meg sem szólalok társaságban. Szerintem rondának is tartanak?
Ha ki aikarsz gyogyulni abbol hogy hulyenek erezd magad es bunkonak nezzel ki, akkor muveld ki magad elso sorban.
Ha egyetemista vagy az mar jo ut, melle olvass, muvelodj, es akkor konnyebben hozza tudsz majd dolgokhoz szolni.
Amugy meg ha tobb idot toltesz a barataiddal, akkor ok onbizalmat adnak es pozitiv megerositest, ezert irtam.
De a lenyeg az, hogy mit szamit hogy ki mit gondol, inkabb az szamit hogy te mit gondolsz magadrol. Ha pedig te is ugy erzed hogy vannak hianyossagaid, akkor tedd azt amit feljebb tanacsoltam.
Szia!
Én is jártam hasonló cipőben, de valahogy kikerültem belőle.
Ami nekem sokat változtatott a dolgon, hogy megtanultam elfogadni magam úgy, ahogy vagyok.(Mellesleg ez egész életen át tartó feladat, és nem könnyű, de nem is lehetetlen)
Merj kockáztatni, merj kiállni magadért és abban amiben hiszel.
A rondasághoz pedig annyit...ez nem ad rá okot, hogy kerüljenek. Pl.:nagyon sok nem annyira "szép" ember van aki pl. a legnépszerűbbek között van.
Ez nem betegség amiből ki kell gyógyulni. Add meg magadnak a kibontakozás lehetőségét.
Remélem tudtam valamelyest segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!