Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mondjam meg neki? Ha igen,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam meg neki? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fiú vagyok, 14 éves, és van egy lány aki nagyon tetszik nekem. Jól érezzük egymást mindig egymás társaságában, meg nagyon jóbam vagyunk. Szerelmes vagyok belé csak félek neki elmondani, mert mondta hogy egy régi barátja szerelmet vallott neki (a dolguk egyébként sehogy nem tart, szeretik egymást, de nem nagyon beszélnek egymással, nem mondom meg miért). Illetve az egyik barátom is szerelmes ebbe a lányba, és ezt érezteti vele, és jóban vannak. Szóval mondjam meg neki hogy szeretem? Ha igen, hogyan?

2018. ápr. 6. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el sétálni, és mondd meg neki hogy tetszik neked. Előtte valahogy vidd át a beszélgetést a szerelem témára, az megadja az alaphangulatot.
2018. ápr. 6. 16:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2018. ápr. 6. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!