Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki? És ha igen, hogyan?
Kb egy éve szeretek egy fiút..azóta sem tudom hogy ő szeret-e bár adott elég egyértelmű jeleket és folyton szemezünk meg minden. Mindegy ez hosszú..tudja hogy szeretem de így személyesen tőlem nem hallotta. Hogy beszéljek vele? Hogyan mondjam el? A megszólítás nem megy..a többi már menne magától de egyszerűen nem merem megszólítani, de már nagyon le akarom tisztázni ezt.
Ötletek? 13/l
Ha eddig nem lepett, akkor mar nem is fog. Saját tapasztalatból mondom.
Persze próbálkozhatsz, de a sok ra pocsékolt idő után sokkal fájdalmasabb lesz a tudat, hogy nem szeret viszont.
:)
De ő ilyen félénk és nem tudtam rávenni..Azért akartam vele beszélni mert ha nem beszélek vele mindig azzal maradok, hogy nem tudom mi van. Ha beszélnénk akkor sokkal könnyebb lenne minden mert megtudnám hogy mi van, és ha tényleg nem szeret nem reménykednék tovább hanem elfelejteném. Mert így nem tudom elfelejteni hogy a suliba le sem veszi a szemét rólam. És nem tudom most mit csináljak? Akkor hogyan vezessem rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!