Nem tudom mit csináljak? Mondjam meg neki? ha igen, hogy?
Figyelt kérdés
Anya többet törődik a tesómmal. Egy bátyám van, anya mindig is 2 fiút akart volna de én lány lettem (14 vagyok, a bátyám 16). Sokkal többet beszél vele,pl.: a suli első napján kérdezgette hogy milyen volt mit csináltak stb. tőlem meg csak annyit kérdezett hogy lett-e új tantárgyam. Amikor beszélek hozzá alig figyel rám, pedig én normálisan beszélek mig a bátyám kiabál vele. Amikor vásároltunk mondtam hogy mit szeretnék, erre a legolcsóbbat adta nekem. A bátyámnak persze a legdrágábbat is megvette volna. És persze ki sem maradhat a "Legyél olyan mint a bátyád". Ráadásul depressziós is vagyok és senki sem veszi észre,még el sem mondtam senkinek, szerintem nem is vesznek komolyan.2015. szept. 13. 13:39
1/9 anonim válasza:
Batyad milyen suliba jar, milyen tanulo, mik a celjai az eletben? Szokott balhekba keveredni? Es Te? Jol tanulsz? Igyekeznek a helyedben jobban teljesiteni, szorgalmasabb lenni es otthon is tobbet segiteni. Ez hosszutavon is elonyodre valik majd, hiszen ha bekerulsz egy jo egyetemre, onnan jo szakmad lesz, sikeres eleted.
En megmutatnam mar csak azert is, hogy en job vagyok, gondoljanak amit akarnak.
2/9 anonim válasza:
Igen. Én is már csak azért is megmutatnám, hogy értékes vagyok. És gyűjtenék $$$-t, hogy hamar elköltözhessek, mert anyádra nem számíthatsz. Ha anyád meg folytatja ezt, akkor valószínű a bátyád 30 éves korában is anyucival fog maradni.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát a bátyám néha jól tanul,néha meg nem. Kiskorába sokszor keveredett bajba, néha most is. Ha jól teljesitek akkor is csak annyit kapok válaszul hogy: Jó.... Én nem azt akarom hogy jobb legyek a tesómnál, csak annyit akarok hogy ugyanugy viselkedjen velem is mint vele. Amikor beteg voltam csak gyógyszert adott, amikor megkértem szépen hogy főzőn egy kis teát a fejemhez vágta hogy nekem kellett volna amikor ő volt beteg. A tesómhoz persze odamegy hogy: "úristen...jól vagy? főzzek teát?". Nem szeretném ha elkényesztettne, csak mint depressziósként szükségem van egy kis figyelemre amit már elég rég nem kaptam...
2015. szept. 13. 14:13
4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltatok.
2015. szept. 13. 14:16
5/9 anonim válasza:
Depresszios vagy..Igen persze. Ezt gondolom nem szakember allitja hanem te kitoltottel egy netes tesztet unalmadba es diagnosztizaltad onmagad.
6/9 A kérdező kommentje:
Igazából unalmamban annak néztem utána hogy:Miért Nem tudtam normálisan aludni, mindig rossz kedvem volt, sokat gondoltam a halálra, senkinek éreztem magam, csökkent az étvágyam, rosszul éreztem magam ha sok ember vett körül, szeretem egyedül lenni, nem tudtam semminek sem örülni és úgy éreztem semmi erőm sincs. Már a szomorúságon kivül semmit sem éreztem. Előszőr hülyeségnek tartottam de mikor a 20. oldalon olvastam ugyanazt, kezdtem elhinni. De amúgy igazad van előszőr egy szakembernek kéne zt megállapitania.
2015. szept. 13. 19:09
7/9 anonim válasza:
a depreszios emberek fárasztoak ezért menekülnek elölük,
ha figyelmet akarsz ne viselkedj depis nyominger modjára
mert az ilyeneket kilöki magából a társadalom
8/9 A kérdező kommentje:
I
2015. szept. 13. 20:02
9/9 A kérdező kommentje:
Idézek a kérdésemből: "Ráadásul depressziós is vagyok és senki sem veszi észre"
2015. szept. 13. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!