Szerintetek ideje szőrtelenítenem? (Láb, hónalj) A lábamon elég erős fekete sűrű szőr van, és nagyon zavar. Ha igen hogy mondjam meg anyának? 12/L
Figyelt kérdés
Sok barátnőm szőrtelenìt,és elég kellemetlen ha erről beszélgetnek a társaságomba.Nem rég az eggyik barátnőm megjegyezte "úristen de szőrös a lábad" elég rosszul éreztem magam.2014. szept. 29. 15:37
1/8 anonim válasza:
Hát igen, ha a környezeted már emlegeti, akkor szerintem kellene szőrtelenítened, bár nagyon fiatal vagy. Egyszerűen mondd meg anyukádnak, hogy már beszólásokat kapsz a szőrös lábad miatt és kérj tőle tanácsot, hogy mivel szedd le a szőrt. Szerintem ezt értékelni fogja. Ha mégsem és kiakad, hogy ne szőrteleníts, akkor kérdezd meg itt, hogy hogyan kell és biztosan mindenki szívesen ad neked tanácsot, vagy írj nekem privit akár.
2/8 anonim válasza:
Ha nagyon szőrös,akkor igen,ideje szőrteleníteni.De ez lehet hormonális probléma is,talán el kéne menned orvoshoz.
3/8 anonim válasza:
igen, ideje elkezdeni. nem muszáj elmondanod a szüleidnek, vegyél egy borotvát vagy menj el kozmetikushoz.
4/8 anonim válasza:
nekem 14evesen se engedte meg. de mivel semmi kart nem tettem magamban ezzel, vettem a zsebpenzembol borotvat.
+a honaljon fontosabb leszedni, az inkabb taszitja a kozvelemenyt. (nalunk altalanosban vegig csufoltak aki nem szedte le)
5/8 anonim válasza:
Én 11 évesen kezdtem, vettem borotvát és úgy. Nem értem miért kéne ezt szülőkkel megbeszélni. Te szőröd, rosszat nem teszel azzal hogy borotválkozol.
6/8 anonim válasza:
Én már 9 évesen leborotváltam a lábam,igaz titokban és csak néha,de 11 éves korom óta rendszeresen,mert nekem is nagyon látszik rajta a fekete szőr.
7/8 anonim válasza:
én már kb 1 éve szőrtelenítek, a helyedbe mindenképp leszedném :) anyummal vettünk borotvát és egyáltalán nem cikis ez sztem.
11/L
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Hát már rég tervezgetem csak nem mertem megkérdezni anyukámtól.De most már megpróbalom rávenni magam.:-)
2014. szept. 30. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!