Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak hogy újra...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy újra köszönjön nekem?

Figyelt kérdés
8 évig együtt jártam vele a suliba és nagyon tetszett már akkor is.Viszont mostanában annyira félek és ideges leszek a közelében,hogy nem mertem neki köszöni inkább a földet néztem.Már nagyon megbántam mert már nem köszön ha meglát.Lehet hogy azt gondolja h tapló vagyok de ezt nem akarom.Viszont amúgy rendszeresen elmegyek a meccseire ott szoktam szinte csak látni és ott mindig nézz de nem tudom miért.Viszont egyszer ráírtam és felett egy olyan kérdést hogy ,,bejövök neked?" én azt válaszoltam ,,talán miért én neked"és erre azt mondta h te nekem nem.De nem értem hogy akkor miért néz.Tudom hogy nem ez volt az eredeti kérdésem és bocsánatot is kérek miatta de ez így még hátha segít a tanácsadásban.Előre is köszönöm a válaszokat.
2018. ápr. 2. 18:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Köszönj neki előre
2018. ápr. 2. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!