Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetem szerezhetem vissza a bizalmat hogy tudnam magamhoz huzni jobban s elhitetni vele ujra hogy szeretem?
Segiteni tud nekem valaki ebben?
Van egy lany akibe nagyon elmondhatatlanul szerelmes lettem. Egyszer volt talalkozasunk de akkor meg csak barati..Sajnos tavol van tolem s ritkabban jar haza..S csak Facebookon meg Telefonon tudunk beszelni..Egyutt vagyunk mar de a tavolsag miatt folyton feltekeny vagyok..Le adtuk egymasnak Facebook jelszot s egy nap egy torolt beszelgetesnel ratalaltam az exevel egy kozos kepre es kiakadtam de elfelejtettem a datumot nezni s az mar legalabb egy eve volt....Atkuldtem a kep;et s azt irtam neki felejtsen el most kibekultunk de valahogy szeretnem ujra helyrehozni az egeszet s innen a tavbol hogy tudnam? Nagyon nem tudom hogyan kell kezelni az ilyen helyzeteket ez az elso hogy ilyen szerelmes vagyok...A feltekenysegemet nem tudom kordaban tartani..Nagyon feltem ot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!