Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lenne értelme újra összejönni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne értelme újra összejönni vele?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel egy éve ismerkedtem meg össze jöttünk aztán 10 nap múlva dobott aztán rá három hónapra egy buliban ismét össze jöttünk de előtte ő keresett engem pedig volt barátnője aztán egy hónap után ismét azt mondta ez neki sok és szakítani akar pedig nem is találkoztunk csak heti 1x aztán nem beszéltünk egy ideig de egyszer random rám írt hogy kimegy külföldre és nem fogom többet látni nem nagyon értettem mi közöm ehhez de beszélni kezdtünk valantin napon moziba hívott aztán megint kezdeményezett és mivel én szeretem adtam neki meg egy esélyt de egy hónapig megint minden tök jó volt a barátainak is bemutatott nem tagadott le meg semmi és most megint szakított azzal az indokkal hogy valamibe bele keveredett és nem akar bele rángatni engem is... És általában ha már nem gondolok rá tuti keresni fog és nem tudom hogy mit tegyek ha ez lesz mert én szeretem és ha akarna újra összejönnék vele azzal a reménnyel hogy most minden jó lesz...

16l 19f

2018. márc. 25. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Jaj de naív kislány vagy. Miért hagyod, hogy kihasználjon? Játszakozik az érzéseiddel, bántt téged és te ezt hagyod? Az ilyen ember nem szeret, csak amikor épp nincs kivel kavarni akkor jó lesz az aki úgyis oda van értem... Hagyd a fenébe, akkor is áttvágott amikor azt mondta, hogy megy külföldre, végülis még mindig itt van nem? Hazug gerinctelen féreg az ilyen, kár rá időt pazarolni.
2018. márc. 25. 09:27
 2/5 anonim válasza:

Ezt a féle 'kapcsolatot' én toxicnak nevezném.

Belegondoltál hogy mikor nincs veled miket csinálhat? Nem hinném hogy érdemes lenne folytatni vele hogyha ilyen könnyen eldob magától.. Sosem lenne őszinte vagy megbízható.

Nem mondom hogy ne szeresd, mert ezzel nem lehet mit tenni.. És igazából valószínűleg most is hiába mondom hogy ne csináld, mert valószínűleg újra és újra belemész majd. Bár nagyon remélem hogy nem.

Vigyázz nagyon magadra, ez egy szar helyzet.. Ismerem jól, szóval nyugodtan írj rám ha szeretnél róla többet beszélni.

2018. márc. 25. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Nehogy belemenj mégegyszer. Ez nem volt semmi nálatok, csak nála mivel teljesen kihasznál. És ezt nagyon jól tudja, ezért csinálja. Próbáld meg elfeledni mert csak rosszabb lesz a helyzet...
2018. márc. 25. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Hátha ...

Hanyszor és minek?

Kérdezted. A valaszom, nincs értelme.

Majd kinövöd azt a rossz szokast hogy a rossz fiukért kell odalenni, mintha ő lenne az egyetlen és görcsösen ragaszkodni elvtelenül egy olyanba aki kamuzik, manipulalni probal, és élvezné hogy droton rángathat.

2018. márc. 25. 10:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2018. márc. 25. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!