Van "értelme" olyan fiúval összejönni, aki kinézetre nem vonzó számomra, de személyiségre annál inkább?
Megismertem egy fiút, aki aranyos, kedves velem, tetszik a személyisége, ahogy viselkedik és ahogy látja a világot, hasonló dolgokat kedvelünk, ráadásul a közelemben is lakik, tehát sokminden stimmel, az egyetlen probléma hogy külsőleg nekem nem jön be, nem tartom vonzónak. Nem csúnya, átlagos srác, de valamiért nekem nem az esetem. Szerelmes nem vagyok, még csak pár hete ismerem. Ő viszont egyértelműen többet akar tőlem, úgyhogy tudnom kéne, hogy kezeljem a dolgokat. Sztem jól működő kapcsolat lehetne, egyedül az bosszant h nem tartom vonzónak és ez lehet kihatna a szexuális életünkre pl. Van "értelme" így megpróbálni ezt?
21/L
Nem.
Úgy még elfogadható lenne, hogy nem az eseted DE a bensője miatt vonzódsz hozzá, de így, hogy egyértelműen leírod, hogy nincs vonzalom, szerintem nem lenne jó. Sem neked, és hosszútávon neki sem, mert idővel bizony összeomlana ez az egész.
#4: friendzone...legjobb megoldás. Csak a pasi nem fog neki örülni.
Ha egyáltalán nem vonzódsz hozzá, akkor nem biztos, hogy megéri jobban belebonyolódni..de akkor ezt közöld vele is, ne teperjen feleslegesen. Csak azt a részt hagyd ki belőle, hogy "DE ATTÓL LEHETÜNK BARÁTOK".
Azért sajnálom szegény srácot..ebből látszik, mennyire elferdült a világ. A nők nagy részét nem érdekli, hogy teljesen jól megvannak az illetővel..ha nem egy szőke herkules fehér mercivel, akkor nem is kell.
Azért azt tartsd észben, hogy nem minden fán terem olyan pasi, akivel majdnem, hogy egyformák vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!