Mi értelme volt ennek a fiú részéről?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot, jól alakult minden. Azt hittem, hogy akar valamit, mivel olyan jeleket adott (folyamatos bókok, mindig mindent ő fizetett, annak ellenére, hogy én nem ragaszkodtam hozzá, sőt! minden este skypon akart velem beszélni, minden nap felhívott, hogy találkozzunk, nem telt egy nap sem beszélgetés nélkül, néha célozgatott arra, hogy ha mi ketten együtt lennénk stb... születésnapomra ajándékot vett).Beleszerettem, majd az idő teltével léptem, mert ezek a dolgok hónapokig tartottak és úgy voltam vele, hogy mivel alapjáraton félénk a srác, biztosan nem mer lépni. Léptem, ő pedig bejelentette, hogy neki nem kell most kapcsolat, megvan egyedül (viszont engem elveszített, mert már nem keres másfél hónapja). Nem úgy ismertem meg sajnos, mint aki hülyíti a csajokat, bár lehet félreismertem. Most minden esetre nagyon szenvedek.2014. okt. 16. 09:07
1/4 anonim válasza:
hasonló helyzetben vagyok én is. sokszor felteszem ugyanezt a kérdést magamban. de nem tudom a választ, csak azt, hogy fáj, hogy pont benne kellett csalódni :(
2/4 anonim válasza:
A hülyétís akkor lett volna ha összejöttök lefekszetek vele aztán hagy ott,ez így em számít annak. Egyébként ő simán kedves akart lenni ti meg félreétettétek, ő pedig nektek nem akar vele rosszat,hogy továbbra is fájdítja a szíveteket.
3/4 anonim válasza:
szerintem meg ez is hülyítés, emberek vagyunk érzelmekkel, nem 2 fadarabról van szó.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudta, hogy szeretem. Néha azt gondolom, hogy jó voltam neki időtöltésnek, mikor akármi volt én ugrottam neki. Plusz jót tett az egójának, hogy van egy hülye, aki a csillagokat is lehozná neki.
2014. okt. 16. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!