Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csak beképzelem a dolgokat?
Van egy srác, az osztálytársam, mögöttem ül a tanórákon. Mindig húzogatja a hajam, meg rúgdossa a székem, ami alapból nagyon idegesíteni, de mivel tetszik a srác, ezért inkább csak úgy teszek, mintha idegesíteni, belül pedig örülök, hogy észrevesz. Infón mellette ülök, mikor szabad foglalkozás van, mindig cikkeket olvasok a neten, ő pedig mindig szívat: kinyomja a monitoromat, nyomkodja a billentyűket. Tudom, hogy régebben járt az egyik barátnőmmel (nem olyan közeli barátnőm, de azért ilyen információkat megtudok tőle), de azt is tudom, hogy most nem jár senkivel. Azt megfigyeltem, hogy egy csomó lányt ölelget (engem nem), de ezt mindenki csinálja, gondolom ez csak nekem furcsa dolog, nem tudom miért. Egyszer éneken ismét piszkált, és az egyik közös haverunk meg megkérdezte tőle, hogy miért piszkál egyfolytában, de ö nem válaszolt, csak bemutatott neki.
Van, amikor úgy gondolom, hogy biztos bejövök neki, meg hogy cska nem mer kezdeményezni, de utána mindig rájövök, hogy nem olyan srác, aki ne merne nyitni, meg elnézve az előző barátnőit, nem biztoa, hogy pont engem szemelne ki magának. Ilyenkor gondolom azt, hogy csak beképzelem az egészet, és tuti nem jövök be neki.
Szerintetek is csak beképzelem a dolgot? Mit tegyek? Előre is köszönöm a válaszokat!
15/L (és a srác is ennyi)
Bocsánat, rosszul fogalmaztam a kérdést:
Szerintetek is csak bemesélem magamnak, hogy érez valamit irántam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!