Szerintetek bekepzelem a dolgokat vagy tenyleg vannak?
Sokszor látok olyan dolgokat amik nincsenek is ott.
Vagy olyanokat amik a környezetem szerint nincsenek is ott.
Elismerem van,hogy olyan dolgokat hallok amit más nem,rossz a fulem és kész.
Vagy fura dolgokat látok akár a szemem sarkából akár este elalvás előtt,ez van játszik velem a szemem,biztos rosszul látok.
Na de mit csináljak akkor ha tényleg tudom vagy úgy érzem h valóság volt az ami lattam?
Előzmény:2eve volt egy olyan ejszakam amikor fekete arc nélküli alakokat lattam és persze nem hiszik el h láttam amit meg is értek bár szerintem nem csak bekepzltem.
Mostanában viszont esténként mikor mar hulla vagyok és nyomkodom a telóm,percekkel az elalvás előtt,egy hatalmas pók birizgalja az orrom és előttem szalad át.
Olyan nagy az ágyam, mégis minden este képes gyakorlatilag a pofamon atlepkedni.
Ahelyett meghuzna magát és nem keltene feltűnést.Viszont mikor felkapcsolom a villanyt, már nincs ott,vagy még épphogy halványan latom.
Viszont egyszer elkaptam és még l is oltem.
Na most mivan?
Be is képzelem a pokot de van is?
Előre is köszi:D 18/l
Nem lehet hogy mielőtt álomba szenderülnél a valóság és a képzelet összemosódik a fejedben? Én elszenderedés előtt mindig olyan hülyeségekre gondolok, semmi értelmük nincs, nagy kotyvasz.
Összemosódik a valóság és a képzelet.
Ha azt a pókot egyszer már megölted, másnap reggel a holteste még megvolt? Ma este legyen egy zsebkendő a kezedbe, s ha megjelenik a pók nyomd össze vele, s ragd le az íróaszalodra.
Telefonozást elalvás előtt hagyd abba, nagy eséllyel az is lehet a hibás.
Én akkor szoktam ilyeneket "látni", mikor már hetek óta napi három órát alszok, és kávé-stressz diétát tartok.
Ilyenkor kell 1-2 nap, amíg pihensz, alszol sokat. Plusz sokat segít, ha vitamindúsan étkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!