Lehetséges, hogy beképzelem a dolgokat?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a gyakori vizelési inger tünete a terhességnek. Azonban nem igen lehetek terhes, mert tegnap délután történt az, hogy megszáradt spermiumba nyúltam (véletlen), kezem mostam és maszturbáltam.
Azóta nagyon parázok, de előző kérdésekben is mondták már, hogy nem lehetek terhes.
Akkor?
2017. ápr. 28. 18:20
1/14 anonim válasza:
Akkor az a kérdésed, miért kell gyakran pisilni?
Ezt mi nem látjuk, nem tudjuk, mennyit iszol, nem-e fáztál föl. De akkor ezek szerint tudod, hogy terhes így nem lehetsz. A sok pisiléssel el fogsz boldogulni.
3/14 A kérdező kommentje:
Túlzás,de mindegyik válaszoló ezt mondta. De ettől függetlenül pánikolok.
2017. ápr. 28. 18:28
4/14 anonim válasza:
Ha pánikolsz, csinálj, tesztet. Csak úgy megnyugtatásul. Inkább, mint hogy hetek múlva nyugodj meg.
5/14 A kérdező kommentje:
Így lehetséges teherbe esni?
2017. ápr. 28. 18:29
6/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk azzal is gondjaim vannak, hogy nagyon rendszertelen a menstruációm. Legutóbb februárban volt. Előtte volt januárban, de decemberben nem.
2017. ápr. 28. 18:30
7/14 anonim válasza:
Utolsó. Tegnap! Nyúlt egy száraz, spermás zsepibe! Hogy lehetne már terhes? És legfőképp minek csináljon tesztet?
8/14 A kérdező kommentje:
Szóval kizárt a dolog.
2017. ápr. 28. 18:50
9/14 A kérdező kommentje:
Valaki még esetleg?
2017. ápr. 28. 19:06
10/14 anonim válasza:
Így kizárt a terhesség,és egy nap elteltével tüneteid se lennének még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!