Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy beképzelem a...

Lehetséges, hogy beképzelem a dolgokat?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy a gyakori vizelési inger tünete a terhességnek. Azonban nem igen lehetek terhes, mert tegnap délután történt az, hogy megszáradt spermiumba nyúltam (véletlen), kezem mostam és maszturbáltam.

Azóta nagyon parázok, de előző kérdésekben is mondták már, hogy nem lehetek terhes.

Akkor?

2017. ápr. 28. 18:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor csak az idegességemtől van. Most eszméltem rá, hogy több, mint egy liter folyadékot ittam meg az elmúlt órákban. Semmi esélye nincs a terhességnek akkor? 110% hogy kizárhatom? Ne haragudj, tudatlan vagyok
2017. ápr. 28. 19:30
 12/14 anonim ***** válasza:
En vagyok az a bizonyos utolsó. Azért csináljon tesztet, hogy megnyugodjon, mert írtuk, hogy nem terhes, mégsem hitte el. Ezt nem olvastad!??
2017. ápr. 28. 19:36
 13/14 A kérdező kommentje:
Beszéltem édesanyámmal erről a dologról, és megerősítette azt amit ti is mondtatok.
2017. ápr. 28. 19:47
 14/14 anonim ***** válasza:
84%
Mar megvalaszoltak az elozo kerdesedben!! Tedd mar fel meg 20-szor ezt a gusztustalan es ostoba kerdest..
2017. ápr. 28. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!