Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Engem szerethet vagy az exét?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem szerethet vagy az exét?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel egy hete rámírt, suliból ismertem is már látásból. És mesélte, hogy az exével pár hete szakított. Na én kiváncsi voltam mennyi esélyem lehet nála. Erre az történt hogy beszéltünk sokat, és kezdett megtetszeni a belsője a külsejével együtt. Erre szerdán találkoztunk megbeszéltük, hogy filmet nézünk nálunk. Megtörtént a tali, megfogtuk egymás kezét, csókolózás, minden volt, mert már úgy éreztük ez jó, és hát voltak durva pillanatok.. :D filmnézés meg nem volt :DD inkább majd máskor fogjuk megnézni. Viszont miután elment elkísértem stb ő rámírt hogy ne haragudjak meg ezért amit ír de kicsit elsiettük, meg is értettem igaza van szerintem is.. Viszont tegnap meg rámírt hogy hagyja őt mindenki stb. Kérdeztem tőle, hogy miért, erre azt mondogatta: "mindegy". Erre sikerült kihúznom belőle, és azt mondta, hogy az exe vitte haza autóval, mert meglátta és megállt előtte. Na hát itt nagyon kiakadtam..Megkérdeztem tőle, hogy amiket szerdán mondott hogy szeret stb meg a sok érzelemmel teli dolog amik történtek(mert eléggé vonzódtunk mi ott egymáshoz, és nagyon szorosan ölelt és fogta a kezem) mik voltak számára, hazugságok? És azt mondta, hogy nem mert ő szeret csak nem tudja még elfelejteni a csávót.. Mit tegyek ? :/ azt mondta hogy szeretne velem lenni ő is csak túl kell lépnie rajt.. :/ Valami tanács, hogy hogy tegyem biztosabbá azt, hogy velem jobban megérné?

2018. febr. 23. 00:42
 1/3 A kérdező kommentje:

*aki 1 hete rámírt

Bocsi a hülye hibákért benne :s

2018. febr. 23. 00:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Adj időt a lánynak hogy eltudja felejteni a fiút, viszont nem hiszem hogy újra összejönne az exével mert neked mondta hogy szeret téged de mondta hogy idő kell neki hogy amit érez az exe iránt azt elfeljthesse.Exe vitte haza az nem azt jelenti hogy rosszra kell egyből gondolni...
2018. febr. 23. 21:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Jólvan köszönöm a választ, így fogok tenni! :)
2018. febr. 24. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!