Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet valami e mögött? Szereth...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami e mögött? Szerethet engem?

Figyelt kérdés
Hogyha valakibe halálosan szerelmesek vagyunk folyton ő jár a fejünkben de ez még semmi.Minden éjjel tehát folyamatba róla álmodunk kivétel a hétből max egy két éjjeli álom ami nem róla szól akkor valószínű hogy abból lehet a jövőbe valami komoly,ha nem is komoly akár csak egy csók,beszélgetés élőbe,ölelés?
2017. júl. 2. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Hány éves vagy?
2017. júl. 2. 16:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, mik voltak az előzmények, ő hogy érzett irántad, de ha sokat gondolsz rá szerintem ő is gondol rád, nem megfogható tény, de a telepátia működik néha.
2017. júl. 2. 17:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi köze van ennek a koromhoz?(Ténleg nem rosszindulatból kérdezem vagy nagyképűségből)Érdekes mert első látásra beleszerettem tudat alatt ami elsőre mégcsak nem is esett le.Tudatlanul szerettem nem tudtam róla egy kis idő után furcsa volt hogy mindig ő jár az eszembe addig azt hittem hogy csak tisztelem mint embert,felnézek rá,más mint a többi stb.De rájöttem ez már több mint puszta szimpátia.Ő olyan nekem mint egy angyal aki sosem bánt mint mások,éreztem az empatikusságát ami nagyon tetszett.Sosem tudnám bántani se szóval se sehogy.Ha enyém lehetne örökké tisztelném becsülném megtenném amit kér és az lehetne amit ő akar nem azért mert mazochista vagyok han lány létemre azzal lennék énis boldog ha őt boldoggá tehetném és az utolsó erőmig kiszolgálnám mindenben .Nekem amit mondana parancs lenne,minden ruhám értékem tárgyakat
2017. júl. 2. 20:56
 4/4 A kérdező kommentje:
odadnák érte.Ha egy lepedőt kellene magam köré csavarnom hogy eltakarjam a testem mert odaadtam érte az összes ruhám még azt is bevállalnám.Mert szeretem.Kitölthetné dühét rajtam,mondhatna csúnyát rám,leszidhatna nem számít mert szeretem.Remélem olvassa hogy lássa mennyire szeretem.:'
2017. júl. 2. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!