Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Van 2 lány akikkel össze akarok jönni. De sok olyan ember van aki kavart rolam és azt mondták, ezert nem lehet koztunk semmi. Es először az egyik lannyra mentem ra es utana csak a másikra miutan az egyik nem akart velem össze jönni. De mas lány nekem nem kel csak ez a 2! Mert e miatt a dolog miatt nagyon nagy lett az igenyem most a kovetekezo baratnomre! Az egyik meg azt is mondta , hogy azért sem jon ossze velem mert nincsen draga telefonom vagy nincsen iphone-n. Meg , hogy nem lajkolnak sokan facebookon! DE egyszerűen nem birok lejjebb adni meg nem bírók leszalni roluk mert nagyon tetszenek. Mondtak mar , hogy hadjam oket mert nem erdemelnek meg na meg , ugyse lenne már jó velük a kapcsolat de nem megy. Addig nem adom fel míg valamelyik meg nem lesz! Én eléggé ilyen sokat stresszelő akaratos típus vagyok! Es az igazsag az , hogy még okosabb szebb barátnőm nem volt és ezért nem adom fel! Mert ezeknek a lányoknak minden fullosan jó. Alakjuk, arcuk , hajuj , stb. És mivel most komolyan ezért nem lett ilyen barátnőm mostmár. Nem eleg olyan aki nem fullos. Oké nem minden a szepseg de akkor se. De ha ezen túl leszek akkor ha ilyen mégegyszer elő fordulna akkor le szarom a dolgot es a lanynak meg mondom , hogy akkor viszontlatasra de most nem fogom ezt tenni. A lannyokal mikor talizunk, sokat veszekszunk. Most en még igy is szégyellem magam ezert is, de az egyiknek mergembe, egy pofont is adtam. Ezert egy páran azt mondták. El taposni váló féreg vagyok. En meg meg mondtam , hogy az amit ő csinalt meg ennel is szanalmasabb az egyik baratam mar beoltotta a lanyokat ezert de nem lehetett rajuk hatni. Nos , hogy lehetne fel szedni valamelyik lányt? Vagy mit tegyek , élni nincs kedvem e miatt! Illetve nekem Xiaomi note Redni 4x 32 gb-m van ezt csak azért irom mert , hogy az egyik csaj ugye azt is mondta , hogy nincs draga telefonom se vagy legalább egy iphone 5-öm se !

2018. febr. 18. 18:47
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Na meg azért sem bírom el engedni , hogyha aztán meg nem foglalkozok velük ne , hogy aztán meg egy ideig senki ne legyen a barátnőm mert ha már lehetett volna mindenképp rögvest akarok!
2018. febr. 19. 19:31
 22/26 anonim ***** válasza:
Ok.
2018. febr. 19. 19:46
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem figyel rank
2018. febr. 19. 19:47
 24/26 anonim ***** válasza:
Most mi van??? Te egyszerre akarsz 2 lánnyal járni?
2018. febr. 19. 20:55
 25/26 A kérdező kommentje:
De figyelek rátok csak írom a tényeket
2018. febr. 19. 21:10
 26/26 anonim ***** válasza:
Mi is csak a tenyeket irjuk! Ilyen hozzaallassal persze, hogy soha nem lesz baratnod, magadon valtoztass elobb
2018. febr. 20. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!