Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Veletek egy idős vagyok, de csak nevetni tudok ezeken a tiniszemélyiségeken. Üdv, a törölt válaszoló. Ti halljátok miket írtok, gondoltok?
Fenyegetés?
Igen, a lányok is nevetségesek az elvárásaikkal, de a srác is nevetséges, hogy ettől függetlenül utánuk szalad, csakmedt "fullos, bombanők". Nem tudom, hogy a többi velünk egykorú, hogy van vele, de én már megtanultam, hogy nem csak a szépségtől döglik a légy, felőlem topmodell is lehet a lány, ha felszínes és két szót nem tudok hozzászólni, mert nem érti a mélyebb beszélgetést, általános műveltség helyett csak a telefonját tudja nyomkodni.
Nekem is Iphone 5s-em van, na és? Praktikus, megdolgoztam érte, szeretem, mert jókat tudok fotózni vele (nem selfie, hanem tájképek többnyire) s kb ennyi. Az aplikációk által tudok nyelvet tanulni, mérem a teljesítményem a sportban, ilyensmi.
Nem értem, a környezetemben többnyire normálisak a fiatalok pedig, mégis vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!