Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak ebben a helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb baratom egy fiu, mar nagyon regota ismerjuk egymast es joban vagyunk, egyutt jartunk bolcsibe, oviba es iskolaba is, es tolunk par utcanyira lakik ugyhogy minden nap egymasnal toltjuk iskola utan a delutanokat. Kb fel eve viszont azt vettem eszre hogy mar mashogy gondolok ra, es tobbet akarok sima baratsagnal. De o csak baratkent tekint ram meg mindig, gondolom. Ev elejen jott egy uj lany a suliba, nagyon aranyos, kedves es szep is. Hamar osszebaratkoztam vele es mostmar szinte elvalaszthatatlanok vagyunk. De nemreg kiderult, hogy a fiu baratom szerelmes az uj lanyba, es mindig tolem ker segitseget hogy hogyan “hoditsa” meg, mivel en ismerem. Nem tudom mit tegyek... nem akarom elmondani neki hogy en meg bele vagyok szerelmes, mert akkor mindkettojukkel vege lenne a baratsagunknak.. a lany csak baratkent tekint a fiura, van is pasija szoval most jelenleg nem sok eselye van nala a fiunak, de ki tudja mi lesz mondjuk egy honap mulva..
2017. nov. 29. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Ell kellene mondanod a barátodnak hogy többet érzel

Ha negatívan válaszol kamuzd be azt hogy vicceltél

De tényleg

2017. nov. 29. 16:13
 2/4 Unikornispata válasza:
Gyerekesnek hangzik az első kommentelő tanácsa,de szerintem simán működhet.Legyél szemfüles!Hajrá :) És írd majd meg,ha volt vmi :)
2017. nov. 29. 17:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez jo otlet koszi :D
2017. nov. 29. 19:11
 4/4 Unikornispata válasza:
Na,mesélj! :)
2017. dec. 3. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!