Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak ebben a helyzetben?
Van egy srác aki nagyon tetszik de lehet már ennèl több is...Először fèl ève facebookon láttam meg ,mint a báttyám haverja... Nagyon megtetszett külsőleg ès a posztjai alapján belsőleg is ... Ès fèl ève töröm a fejem,hogy szerezhetnèm még vègre... A báttyáim is próbál segíteni de nagyon nehèzkesen megy ez az egèsz ...A másik báttyám (aki ismeri) nem mindig találkoznak egymással ès így ő sem nagyon tud segíteni meg nem is nagyon akar vagy nem hiszi,hogy tènyleg ilyen komolyan gondolom e a dolgot....Sok a közös bennük a sráccal...A szövege olyan ,mint az enyém :D A stílusa...Motorozik ,mint mi a báttyáinkkal....*-*
Szinte belè szerettem...
De fèl èv után most jutottam odáig, hogy felmerült bennem a kèrdès,hogy feladom...
És ennek az oka,hogy van egy csaj (aki nagyon gáz...most így írásban nem tudom megfogalmazni, hogy milyen is)
egy suliba járunk....ès hát még tudtam,hogy szerelmes a srácba....Ès az az èrzèsem, hogy összefognak jönni...Ès ez így most nekem nagyon rosz èrzès...(Ès ebben az is nagyon rossz ,hogy ez a csaj az èn stílusomat akarja felvenni, azzal ,hogy motorozni akar a srác miatt ès ez is idegesít..rá adásul a motorozás meg ő èg ès föld) Lehet ,hogy ez egy kicsit nagykèpűsègnek fog hangzani de èn szebbnek ,jobbnak èrzem magam nála...
Szerintetek küzdjek èrte vagy hadjam,hogy más szerezze meg?
Ti mit tennètek a helyemben?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!