Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Nemrèg mentem új suliba,ès van egy lány akibe beleszerettem.Már az elejèn mindig odajött hozzám,hètvègèn buliztunk együtt,fèlreèrthető,flörtölő megjegyzèseket tett,suliban is sokszor odajött hozzám beszèlni,ès kb az összes apróbb jelet adta ami azt jelentenè högy bejövök neki.Azèrt nem voltam\vagyok biztos a dologban,mert ő ilyen tipikus spanolós csaj,elèg sok csávóval van jó viszonyban,szóval az hogy ilyen velem nem biztos hogy jelent valamit.A múltkor pont fèlrehívtam hogy elhívjam valahova,de sajna bezavart valaki,ès nem tudtunk akkor beszèlni kettesben,azóta nem került elő a tèma,viszont az egyik barátnője elvileg mondta az egyik haveromnak hogy tudja hogy bejön nekem a csaj.Gondolom akkor a lány is tisztában van vele.Viszont azóta megismert egy másik csávót ès összejövőben vannak...hát elèggè összetörtem,de pár nap után összeszedtem magam,ès elhatároztam hogy bár a remènnyel nem hagyok fel,egyelőre nem nagyon tudok mit tenni,elutasító leszek vele,nem fogom keresni,próbálom elfelejteni....de lehetetlen..ma is többször odajött hozzám,odasimul,viccelődik stb...Ha tudja hogy bejön nekem ès ott a másik csávó...akkor ez mi? Amúgy akik tudnak a dologról,1-2 osztálytársam akik ismerik règebbről ők sem èrtik,hogy mièrt nincs velem amikor fullra összeillünk,ellenben azzal a másik csávóval...Most ebben a sz***r helyzetben mit kène lèpnem?#lány #nőilogikátlanság
2017. dec. 6. 15:10
1/4 anonim válasza:
Szia! Ha az a lány ,,odasimul" hozzád, de közben van egy srác neki akivel alakulóban van a dolog, nem biztos hogy jó lenne neked. Szerintem nem tetszene ha majdnem barátnőd más fiúkkal ilyet csinálna! De sok szerencsét!
2/4 anonim válasza:
“Ha tudja hogy bejön nekem ès ott a másik csávó...akkor ez mi?”
Önbizalomnövelés. Egósimogatás. Próbálgatja rajtad a hatalmát, hogy meddig mehet el az ingerlésben, “kínzásban”. Elhúzza előtted a pin.. a mézesmadzagot, majd odaadja másnak, de ha te közben kikerülsz a bűvköréből, akkor rohan hozzáddörgölőzni, reményt kelteni benned, nehogy kikerülj a hatalma alól, mert akkor ki fogja fényezni a hiúságát? Ne legyél nyomorék, ne menj bele ilyen ócska játszmákba. Sosem lesz a tiéd, de ápolgathatod a kis lelkét, miközben másoknak mindent odaad.
3/4 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el,ha tetszenél neki,akkor nem bonyolódni kapcsolatokba más srácokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!