Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ronda vagyok, mégis van egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda vagyok, mégis van egy szép barátnőm. Össze vagyok zavarodva, miért kellhetek neki?

Figyelt kérdés

Szó szerint csúnya vagyok, én ilyen vagyok, nem vagyok megelégedve magammal.

Mégis mit eszik rajtam a barátnőm? Mi lehet bennen vonzó? Szerintem ő is tudja, hogy jobbat is kaphatna, akkor miért? Nem érzem magam biztonságban a kapcsolatban emiatt.

17/F

2018. febr. 17. 17:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ne agyalj. élvezd
2018. febr. 17. 19:37
 12/20 anonim ***** válasza:

Szociális státuszod milyen? Gondolok itt arra, hogy mennyire van sok haverod, mennyire élsz szociális életet, a környezetedbe te vagy a legjófejebb, legvagányabb srác, vagy közülük kerülsz ki. Illetve könnyen kommunikálsz emberekkel, extrovertált vagy stb.

Mert ha ez igaz, akkor ez lehet rá a magyarázat.

2018. febr. 17. 20:40
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
Egyrészt, valószínűleg nem egy felszínes p.csa, szóval becsüld meg. Másrészt, lehet, csak te látod magad csúnyának, ezzel sokan vannak így, főleg tinikorban.
2018. febr. 17. 21:10
 14/20 A kérdező kommentje:

Hát vannak barátaim, és sokszor tartok nyílvános beszédeket, amik tetszenek az embereknek. Nem mondom magam iszonyú népszerűnek, de antiszoc sem vagyok. Jól meg tudom nyerni az embereket.

Amúgy ami legfőképpen irritáló rajtam, az a vastag szemüvegem. (4,5)

2018. febr. 17. 21:30
 15/20 anonim ***** válasza:
59%
Rájöttem, te vagy Harry Potter... Hát, Hermione nem rossz bőr, az már igaz!
2018. febr. 17. 21:35
 16/20 anonim ***** válasza:
28%
Tök olyan vagy, mint a barátom. Azt kell mondanom neked amit neki is, akármilyen elképzelhetetlennek hangzik, vannak még lányok, akiket a belső jobban érdekel mint a külső vagy a pénz. Szerintem a kedvesség vagy a figyelmesség többet ér mint a "tökéletes" arc, stb.
2018. febr. 17. 22:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Látod kérdező, ez lenne a normális, ez, hogy a lányok a belsőt nézik. És nem kell az olyanokra hallgatni, olyan fiúkra/lányokra akik azt mondják, hogy a külső miatt nem lessz senkid, meg ez a 21. század, ez baromság, ők felszínesek egy az egyben, de ti értékeljétek azt, ami nagyon kevés emberkének adódik meg, hogy belülről szeretitek egymást. 16/F Írj privátot, ha szeretnél többet tudni erről. (Akárki írhat privátot, szívesen beszélgetek ilyen dolgokról, +segítek annak aki kéri :) )
2018. febr. 17. 23:02
 18/20 anonim ***** válasza:
#15 olvasd végig mégegyszer...
2018. febr. 18. 09:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Küldj már magadról egy képet...... Most kíváncsi lettem, mert általában az a fiú, aki tényleg ronda, arra egy lány sem néz rá... Ezt tapasztaltam eddig..... Egy lány sem néz rám, pedig jó több lány mondta már, hogy kedves és aranyos, de a külsőm miatt, csak barátként könyveltek el... Tehát nem lehetsz ronda, mert, ha az lennél, akkor nem lenne barátnőd.... Velem egy lány sem akar járni, természetesen a külsőm miatt, mert senkinek sem tetszem, így hiába is jók a belső tulajdonságaim..... 21/F
2018. febr. 18. 11:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Küldj már magadról egy képet...... Most kíváncsi lettem, mert általában az a fiú, aki tényleg ronda, arra egy lány sem néz rá... Ezt tapasztaltam eddig..... Egy lány sem néz rám, pedig több lány mondta már, hogy kedves vagyok és aranyos, de a külsőm miatt, csak barátként könyveltek el... Tehát nem lehetsz ronda, mert, ha az lennél, akkor nem lenne barátnőd.... Velem egy lány sem akar járni, természetesen a külsőm miatt, mert senkinek sem tetszem, így hiába is jók a belső tulajdonságaim..... 21/F Ne haragudjatok a hibákért, de elég lehangolt vagyok...
2018. febr. 18. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!