Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen helyzettel mégis mit lehet kezdeni?
Szoktam járni mostanában egy vadásztársasághoz hajtónak, legutóbb mikor voltam, volt ott egy csaj is, meg is lepődtem mert nem sűrű látvány vadászaton egy csaj, de tényleg szép, csinos, és még az ejtett vadat is szó nélkül megfogta vitte a kocsihoz meg minden. Elkezdtünk beszélgetni a vadászat után és kiderült hogy nem csak szép de még okos is. Aztán ahogy beszélgettünk tovább kiderült hogy még 14 éves... amivel nem is lenne nagy baj, csak én 20 vagyok viszont mire kiderült hogy hány éves addigra én már beleszerettem.
Ilyen helyzetben mégis mit lehet tenni?
segítsetek pls
Most, komolyan.
Te akkor valószínűleg már egyetemista vagy, esetleg dolgozol, vagy most vagy utolsó éven okj-n
Ő meg kb 8-9 osztályos lehet.
Tudnál várni maximum egy évet, és utána úgyis megakarnád dugni, egy 14-15 éves lányt akar 20-21 évesen kefélni?
20 évesen te már valószínűleg a karriereddel akarsz foglalkozni, nem egy 'gyerekkel'.
Aztán ha odakerülne a sor, hogy összeköltöztök, ő lenne, mondjuk 16, nem hiszem hogy 15-17 évesen olyan profin főzne, mosna, takarítana stb.
Lehet lepontozni, ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!