Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan adjam egy fiú tudtára...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam egy fiú tudtára hogy szeretem anélkül hogy szó szerint kimondanám?

Figyelt kérdés

Szerintem már sejtheti de nem szeretném szó szerint kimondani. Hogy adjam akkor a tudtára hogy szeretem? Rászoktam mosolyogni, és megpróbálok mindig a szemébe nézni és kedves lenni vele de úgy érzem hogy ez nem elég.

A válaszokat előre is köszönöm.

#fiú #szerelem #szeretet #tudtára adás
2018. febr. 15. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Milyen közeli a viszonyotok? Baráti? Szoktatok együtt lógni?
2018. febr. 15. 16:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy osztályba járunk, hittanra is eggyüt járunk. Néha szoktunk beszélgetni.
2018. febr. 15. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem próbálj meg először egy olyan szintre eljutni vele, hogy mondjuk kettesben találkozhassatok. Ott pedig már sok minden elhangozhat, meg sokkal kényelmesebb. Kérdezd sokat, hogy beszélhessen magáról, a legtöbb ember szeret magáról beszélni és meghallgatva érzi magát tőle. Hogyha ő is közeledik, akkor szuper, de az is lehet, hogy nem veszi a jeleket, vagy esetleg ő nem így érez. Ha pedig mondjuk épp nincs alkalmad beszélni vele, akkor még mindig mosolyoghatsz rá, szemezhetsz vele, vagy ilyesmik, amiből sejtheti, hogy tetszik neked.
2018. febr. 15. 16:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm:)
2018. febr. 15. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!