Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de a fiúja a barátom. Mit tegyek?
Nos hát hogy is kezdjem, szeretek egy lányt de nem tudom mit csináljak. Elmondanám neki, de van egy kis bökkenő a barátja egy jó barátom, ha elmondanám neki
akkor szerintetek megharagudna rám a barátja? Meg még egy kérdés szerintetek ha már többször is azt mondta hogy nagyon cuki vagyok,akkor van nála esélyem? Vagy ezt miért mondhatta? Bejövök neki?
Ez relatív lehet azért mondta hogy cuki vagy mert barátkozni akar de igen lehet azért is mert tetszel neki. Ez a fiú aki neked jó barátod ez a lány pasija ? De szerintem várd meg amíg szakítanak mert ha elmondod neki és miattad szakítanak az kellemetlen érzés és a srác tuti utálni fog. A csaj meg nem biztos hogy összejön utána veled. De ha megvárod, hogy szakítanak és segítesz a csajnak feldolgozni ès akkor mondod neki jó pillanatban tuti nyert ügyed van és a srác se fog haragúdni ha már az a làny nem érdekli.
15/L ez az én meglátásom
Nem jelent semmit ha valaki azt mondja cuki vagy.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!