Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem hiszi el, hogy szeretem. Mit tudnék tenni? Többi lent
A barátommal együtt vagyunk tobb mint 4hónapja, ám sajnos ő nem hiszi el, higy szeretem. Ő számomra a legfontosabb, nagyon szeretem. Sokmindent próbáltam már hogy a tudtára adjam, bizzon bennem, biztosra tudja, hogy imádom és őaz első. Nem tettem semmot, ami miatt kételkedhetne. Mit tudnék még tenni? ( előző párkapcsolatából adódóan is van ez, ám csak minimálisan kehet ez az oka). Egyszer már mondta,hogy végre el tudja hinni és bizik bennem, de mostanra egy apróbb veszekedés miatt ( ahol nem kiabáltam vele, én meg akartam beszélni) újabban nem hisz nekek. Tapasztalatok, tanácsok?
Kérlek ne írjatok kritika jellegű dolgokat , vagy ami nem segítene. Fontos. Köszönöm.
Nagyon köszönöm a válaszodat, részben igazad lehet. Magamat okolom viszonylag. Tisztában vagyok vele, hogy semmi rosszat nem tettem, nagyon odafigyelek rá, és ez fordítva is így van. Az viszont hogy szándékos, amit csinál, nem igaz. Nem konkrétan mondja ki, hogy "nem érzem úgy,hogy szeretnél" vagy hasonló, csak így mutatja a veszekedéseknél, vitáknál. Igen, érzelmi terrorizálás, ha úgy vesszük, ám az biztos, hogy nem szándékos.
Nagyon köszönöm a válaszodat :)
Köszönöm a válaszokat, ez gondolom így lehet. A kérdésemre azonban még sajnos nem kaptam választ. :/
Ötletek, mit tudnék tenni, hogy tudja a vitákkor is, hogy szeretem nagyon?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!