Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/L nagyon szeretem a baratom de mar idegesit par dolog mit kene csinalnom?
Ha úgy érzed, hogy nem vagy ilyen természetű akkor menj el és érezd jól magad. Meg kell értened, hogy fiatal vagy és ameddig nem adsz rá okot neki bíznia kell benned. Az én párkapcsolataim nagy részét ez a viselkedési forma emésztette fel.. Pedig alaptalan volt mindig.. Ha most nem mész és hosszútávra tervezel később mi lesz? Ne menj el a barátnőiddel vásárolni mert.... Meg kell tanulnia bízni benned. 17 évesen már nem vagytok gyerekek. Ne viselkedjetek úgy
18/f
Ha általában is nagyon féltékeny, akkor az nem túl jó jel. Ha így van, és engedsz neki, akkor nagyon a fejedre nőhet. Van egy barátnőm, aki 40 éves és pasija - bár szült neki egy gyereket - sehová sem engedi, csak ők legyenek mindig hármasban, és a világ meg gyűlöletes.
Ha amúgy nem féltékeny típus, akkor kevésbé gáz az ügy.
Az is igaz, amit az egyik előző válaszadó írt: fordított helyzetben te mit éreznél? Nem tudom...
A barátod erősen túlreagálja, egy ember,aki bízik a másikban, nem is viselkedik. Mi értelme egy ilyen kapcsolatban tovább benne maradni??
Nekem is sz.r lenne, ha a barátnőm 10 fiúval egyedüli lányként lenne, de könyörgöm, nem csinálnám ezt. Utálnám a gondolatot,hogy ott van annyi srác, de ha én azt feltételezném a barátnőmről,hogy megcsalna, akkor onnantól kezdve nem lenne értelme folytatni..
Menj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!