Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bizarr dolog? Helyes ezt csinálnom egyáltalán?
Van két lány. Legjobb barátnők. Mindketten vonzóak, mindkettőnek bejövök. És én mindenkettőnek teszem a szépet - tudnak is róla. Konkrétan mondtam, hogy bár más-más aspektusban, különböző értékeket figyelembe véve, mindkettő gyönyörű és mindkettő különleges.
Az egyikkel hónapok óta beszélek, a másikkal pár hete, az előző érzi, és tudja, hogy nem pusztán CSAK bejön, míg a másik tudja, hogy vonzóbbnak találom, mint az előzőt, de megemlítettem már neki, hogy a barátnője teljesen elvarázsol.
Viszont egyértelműen tudtára adom, hogy ő külső szempontjából szinte ellenállhatatlan. Na most a kérdés: ez vajon zavarja őket? Előfordulhat, hogy nem? Vagy miért hagyja mindkettő, hogy csapjam neki a szelet? Miért nem akad ki semelyikük sem? Miért nem próbál egyikük kisajátítani, vagy elküldeni a bús fenébe?
Mivel legjobb barátnők, tudják, hogy hogyan viselkedem velük. Mégis miért reagálnak mindketten pozitívan a dologra?
Vagy már időközben egyfajta játék lettem mindkettejük számára, egy eszköz egónövelésre és kacagásra?
17 vagyok, ők 14 és 15.
Első: A második részét nem bánnám, de őszintén szólva a szívem az első lány felé húz.
Második: Találkozott már egyáltalán valaki ilyesmivel?
Harmadik: Na látod, pontosan ettől félek, ugyanis bennem is felmerült a kérdés: "Vagy már időközben egyfajta játék lettem mindkettejük számára, egy eszköz egónövelésre és kacagásra? "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!