Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van barátom és nagyon szeretem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom és nagyon szeretem, de nagyon messze lakik tőlem és nem vagyok benne biztos, hogy a kapcsolatunk kitart. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
én Budapesten lakok és a barátom meg Heves megyében lakik. nagyon szeretjük egymást de pár napja ő is kételkedni kezdett, hogy ki fog e tartani a kapcsolatunk. iskolai hosszabb szünetekben tudunk egy napot találkozni ha jó nekünk. nem akarom elveszíteni, de beismerem hogy így azért mégse jó nekünk. mit tegyek?

2016. aug. 20. 17:11
 1/5 2-es vagyok ***** válasza:
100%

Tapasztalatból mondom, hogy ndm működik, csak ha van esély összeköltözésre, vagy olyasmire, hogy közelebb kerültök egymáshiz egy-két éven belül

Hány évesek vagytok, mert álltalában attól is függ :)

2016. aug. 20. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
én 13 éves vagyok ő meg 15
2016. aug. 20. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én távkapcsolatban élek másfél éve, igaz, mi idősebbek vagyunk, de tudok mondani párdolgot.

Sajnos a ti kapcsolatotoknak így nagyon sok értelme nincs, úgy értem, úgy még kibírható lenne, ha bizonyos időközönként tudtuk találkozni. Szerintem, egy működő távkapcsolathoz valamennyivel idősebbnek kéne lennetek, ennyi idősen még eléggé kötöttek vagytok, nincs az, hogy pár éven belül össze tudtok költözni, vagy közelebb egymáshoz, esetleg egyikőtök a másik városába megy suliba.

A másik, ha mindketten kételkedtek a kapcsolatban, az már régen el van rontva.. Távkapcsolatban (normális kapcsolatban is persze) nagyon fontos a kitartás, ha ez nincs meg, nem hiszem, hogy sokáig kitart.

2016. aug. 20. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok. Még annyit szeretnék mondani, hogy szerintem Budapest és Heves megye annyira nincs messze egymástól. :)

Nálunk a párom Komárom-Esztergom megyében lakik, én pedig Csongrád megyében.

2016. aug. 20. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljatok beiktatni több találkozást, igazuk van az előző válaszolóknak, ha idősebbek lennétek az könnyebb lenne mivel 1-2 év és ott az összeköltözés opció. Én is távkapcsolatban élek (Pest-Debrecen, bár én két év múlva végzek a suliba (én 17), a barátom meg dolgozik (18) és vannak terveink (remélem megvalósulnak:D) így könnyebb. Remélem kitudtok tartani egymás mellett, sok sikert!:)
2016. aug. 20. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!