Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom és nagyon szeretem, de nagyon messze lakik tőlem és nem vagyok benne biztos, hogy a kapcsolatunk kitart. Mit tegyek?
Tapasztalatból mondom, hogy ndm működik, csak ha van esély összeköltözésre, vagy olyasmire, hogy közelebb kerültök egymáshiz egy-két éven belül
Hány évesek vagytok, mert álltalában attól is függ :)
Szia! Én távkapcsolatban élek másfél éve, igaz, mi idősebbek vagyunk, de tudok mondani párdolgot.
Sajnos a ti kapcsolatotoknak így nagyon sok értelme nincs, úgy értem, úgy még kibírható lenne, ha bizonyos időközönként tudtuk találkozni. Szerintem, egy működő távkapcsolathoz valamennyivel idősebbnek kéne lennetek, ennyi idősen még eléggé kötöttek vagytok, nincs az, hogy pár éven belül össze tudtok költözni, vagy közelebb egymáshoz, esetleg egyikőtök a másik városába megy suliba.
A másik, ha mindketten kételkedtek a kapcsolatban, az már régen el van rontva.. Távkapcsolatban (normális kapcsolatban is persze) nagyon fontos a kitartás, ha ez nincs meg, nem hiszem, hogy sokáig kitart.
Utolsó vagyok. Még annyit szeretnék mondani, hogy szerintem Budapest és Heves megye annyira nincs messze egymástól. :)
Nálunk a párom Komárom-Esztergom megyében lakik, én pedig Csongrád megyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!