Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom egy fiu. És azt hiszem szeretem. Szerintetek? 14/L
Figyelt kérdés
Szóval 3 éve ismerjük egymást, kezdettől fogva barátok voltunk, mostanában mélyült el a kapcsolatunk, imádjuk egymást. De persze nem járunk. Mindig mondja hogy szerinte én vagyok a legszebb lány az osztályban, és volt már szerelmes is belém, meg nem is tudom, furcsa dolgokat mondd. Mondhatni "túl jóban vagyunk" vagy nem is tudom. Van esélyem?2017. máj. 9. 20:55
1/7 anonim válasza:
Ha megbeszélitek, hogy ki mit érez, és találtok egy arany középutat, akkor elképzelhető, hogy van esélyed.
2/7 anonim válasza:
Hallod! Ez 99%-os siker!
Én is próbáltam így udvarolni lánynak (nem ezekkel a szavakkal, de NAGYON hasonlóval) de nem vágta a dolgot |:(
Úgyhogy szerintem tuti a dolog! ;)
16/F
3/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Beszéljétek meg. Sok sikert:)
4/7 anonim válasza:
2.válaszoló
Már az elárulja, ha dicsérget, hogy te vagy a legszebb...
Ilyet a fiúk (szerintem lányok se, de hamarabb) nem mondanak csak barátnak. Az lehet, hogy nem mer kezdeményezni, vagy arra vár, hogy te is bókolj.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de... Mostanában elég nehezen mennek a dolgok az életemben, és ő a legnagyobb támaszom. Persze jó lenne ha járnánk de ha szakítunk és megromlik köztünk minden azt nem élném túl. Ezért nem tudom hogy mit tegyek....
2017. máj. 10. 08:55
6/7 anonim válasza:
A fiú-lány barátság általában veszélyes dolog...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!