Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez annak a jele hogy még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez annak a jele hogy még szeretem?

Figyelt kérdés
Az lényeg röviden. Volt egy lány akibe nagyon szerelmes voltam 6.osztálytól kezdve(most 9.be járunk egy suliba).Nyáron elmondtam neki hogy szeretem erre nem nagyon mondott semmit.Külön osztályba kerültünk és ugye ritkábban találkozunk.Eközbe valahogy nem tudom kiszerettem belöle vagy kevésbé érdekelt nem tudom. Ma reggel találkoztunk és olyat mondott nagyon rossz neki most megilyesmi meghogy elakar menni a suliból.Egész nap meg még most is rajta gondolkodom csak ő van a fejembe. Igazából nem tudom hogy mitcsináljak.
2018. febr. 13. 19:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Szünetekben ha találkoztok beszélges vele, kérdezd meg hogy miért akar elmenni, támogasd, segíts neki és biztos fog veled foglalkozni.
2018. febr. 13. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!